EP.2 – ALTE PROBLEME IMPORTANTE

Dupa ce am rezolvat problema cu usa m-am gandit sa mai rezolv si alte problem care ma framanta, cum ar fi, problema mingea sau piciorul si problema carbitul in cutie. Ambele probleme erau extreme de importante pentru viitorul omenirii si necesitau o minte limpede si odihnita; deci am sarit cateva zile de scoala, dar nu si concertele aferente.

Problema cu mingea plina de nisip si-a gasit rapid rezolvarea. In prima sambata, la primul meci de fotbal pe strada .Am plasat o minge plina cu nisip in spatele portii si am asteptat sa apara fazanul, care urma sa raspunda la intrebarea chinuitoare : cine cedeaza mingea sau piciorul. Dupa 20 minute a aparut un fazan care culmea, era militian cu grad de PLOTONER si purta cizme din piele. L-am rugat frumos sa ne dea mingea iar cu un spitz ca la carte purtatorul de cascheta a planat paralel cu asfaltul si apoi s-a implantat direct in asfat. Asadar, mingea a fost mai tare ca PLOTONIERUL care s-a ridicat imediat, m-a prins de guler si cu o voce de asin turbat a ragait. “UNDE STA MA BOULE TAC-TU?!”.

Pe moment am uitat, de fapt nu m-a interest pentru ca in mintea mea eu mi-l imaginam lipit de asfalt pe tovarasul plotonier. Ulterior mi-am amintit si am ajuns la vecinul Popa care era surd. Cat timp plotonierul explica de zor unui surd ,credea ca e tata,eu m-am facut nevazut odata ce mi-a dat drumul la guler.

In urmatoarea saptamana n-au fost concerte asa ca m-am putut concentra sa rezolv si problema cu carbitul si cutia de table. Intr-o seara, cu inca 2 amici, am hotarat sa vedem cum zboara cutia de tabla folosind carbitul si chibritul aferent. Ne am apucat de treaba totul a functionat perfect pana cand eu, fiind cel ales sa dau foc la carbit, am bagat chibritul iar fosta cutie de fasole, m-a izbit direct in frunte. KO fiind, m-am ales cu numarul de telefon si locatia firmei de cutii de fasole inscriptionata pe fruntea mea timp de cateva zile bune.

Joi, la concertul celor de la Iris am povestit prietenilor cum militia mi-a inscriptionat locatia si numarul ca sa tin minte unde am fost prins si batut ca rocker. Dupa concert avand biletul de voie semnat pana la ora 24 am mers alene spre casa multumit ca am rezolvat intr-un termen asa scurt cele doua probleme de care depindea bunastarea omenirii.

Inca am rabdare si astept aventurile voastre in lumea rockului.

Back to blog